Over ons

Wie zitten er 'achter' maroy.nl!

Da’s niet zo moeilijk en daar doen we zeker niet geheimzinnig over. Maroy is opgericht door 3 ondernemers uit het Twentse landschap. Ze kennen elkaar al jaren en als zelfstandig ondernemers hebben ze regelmatig samengewerkt. Vanaf begin 2023 is er een (h)echte samenwerking ontstaan door het opzetten van deze onderneming. Gebruikmakend van hun eigen kennis gecombineerd met nieuwe uitdagingen richten zij zich op 3 pijlers:

  • Maroy Concepts – advies aan ondernemers vanuit eigen ervaringen
  • Maroy E-commerce – online webshops/sites
  • Maroy Media – grafische vormgeving en advies

Deze 3 kerntaken zijn allemaal gericht op verkoop, of het nu gaat om het bedenken, ontwikkelen, (laten)produceren en vermarkten van consumentenproducten.
Alle eigen opgedane kennis delen wij graag met andere ondernemers of het nu gaat om branding, transport/import, (eigen)productie of opslag.

Benieuwd naar hoe wij onze problemen hebben opgelost? Neem eens contact met ons op, we gaan graag het gesprek met je aan.

We our Clients

Wij zijn gek met onze klanten. Vele zijn al jaren klant en wij vinden het dus ook prettig om na onze kennismaking zo snel als mogelijk te elkaar bij de voornaam aan te spreken. Niet dat stijve gedoe, er zijn al genoeg van die types op de wereld:-)

Onze drijfveer

Wij vinden het prachtig als er groei zit in het bedrijf van onze klanten. Dat is namelijk zo’n beetje het streefpunt die ons werk behoord te hebben. Zorgen dat de juiste doelgroep word benaderd op de juiste wijze. Digitaal of via drukwerk, dat is geheel afhankelijk van de wens!

Roy Middelbos

Martin Stegehuis

Koos Mavrakis

Scroll naar boven